Lasten vaatteet kirpputori kirppis kirppari lastenvaatteet helposti Helsinki Espoo Töölö


MyyjälleTällä hetkellä meillä on niin paljon myytävää, että emme ota vastaan uutta vaatetta emmekä myyjiä jonoon. Laitamme uutta vaatetta päivittäin myyntiin ja puramme jonoa. Ilmoitamme nettisivuillamme, kun tilanne muuttuu.

Myyntitili - mahdollisimman helppoa

Myyntitilipalvelumme on kaikkein helpoin tapa myydä vaatteet ja tarvikkeet. Kun avaat kerran maksuttoman myyntitilin, voit tuoda milloin vain lisää vaatetta myyntiin. Vaikka koko lapsuusajan. Teemme puolestasi hinnoittelun ja myynnin, tilitämme sinulle 50 % myyntihinnoista. Myyntiaikamme on noin yksi kuukausi.

  1. Pakkaa hyväkuntoiset, puhtaat ja kauteen sopivat vaatteet kasseihin. Mieti laadun suhteen, ostaisitko itse vastaavaa muuhunkin kuin rönttäkäyttöön.
  2. Merkitse jokainen kassi nimelläsi ja joko puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella.
  3. Tulosta yhteystietolomake ja täytä se kassiin mukaan. Voit myös lähettää vastaavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen lomakkeet@pikkumaatuska.fi tai täyttää paperisen vaatteita tuodessasi.
  4. Tuo vaatteet liikkeen aukioloaikana meille tai lähetä ne osoitteeseen Mechelininkatu 43, 00250, Helsinki.
  5. Me hoidamme loput: hinnoittelemme, laitamme tuotteet esille ja myymme ne puolestasi. Kirppis pitää oikeuden valita esille laitettavat tuotteet.
  6. Tilitämme kuukausittain 50 % vaatteiden myyntihinnasta omalle tilillesi tai vapaasti valitsemallesi hyväntekeväisyyskohteelle.
  7. Luethan myös tarkemmat myyntiehdot.